Kleding reparatie

(incl. leder-, suede- en bont)

Het op maat maken en/of repareren van gedragen kleding verhoogt de duurzaamheid van uw kleding en levert op deze wijze ook een bijdrage aan een beter milieu. Natuurlijk ook goed voor de portemonnee want hoeveel kost een nieuwe broek? Natuurlijk veel minder dan dat je je favoriete broek laat repareren.

Een nieuwe broek gekocht maar zijn de pijpen net iets te lang? Wacht hier dan niet mee en kom langs! Wij zorgen ervoor dat we deze origineel inkorten zodat je er niets van merkt.

De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

- Inzetten van een nieuwe rits in een broek, rok of jas
- Het korter of langer maken van broekspijpen
- Nieuwe kleding maken aan de hand van patronen
- Inzetten van een zak bij een broek, rok of jas
- Het innemen of uitleggen van uw broek, rok of colbert

 

Ook repareren wij bruidskleding, kostuums, leer, suede, gordijnen en vitrage.
Hiervoor hebben wij speciale pagina voor die u kunt bovenaan bij 'menu' kunt vinden .

Mocht er iets niet tussen staan waarvan u niet zeker weet of wij dit wel of niet repareren kunt u dit altijd eerst vragen via email of bel 036-5316343.

 

Referentie

Pricilla: "ik heb 2 linker handen dus zelf naaien komt er niet van. Daarom ben ik erg blij dat Yilmaz dit voor mij doet. Mijn jas ziet er nu veel mooier uit met de nieuwe knopen die ik er nu op heb zitten "

Referentie

Andy: "Ik kom al jaren met al mijn gescheurde broeken bij Yilmaz reparatie. Heel erg vriendelijk wordt ik geholpen en er staat altijd koffie klaar"

Referentie

Rob: "2 nieuwe broeken geschoord van de aanbieding. Alleen 1 probleem, ze zijn allerbei veelste lang. Yilmaz weet hier wel raad mee. Heb ze nu orgineel inlaten korten en je ziet er niets meer van "